Contact- en adresgegevens

Contact- en adresgegevens

FotokerkJe kunt contact opnemen met één van de contactpersonen. Je kunt ze een e-mail sturen door op de functie te klikken.
De leden van onze gemeente hebben toegang tot het interne deel van de website waarvoor je moet inloggen. Er bestaat een mogelijkheid om ook als gebruiker te worden geregistreerd wanneer je geen lid bent van onze gemeente. In het bijzonder denken we dan aan mensen die op de één of andere manier een relatie hebben (gehad) met onze gemeente of bepaalde gemeenteleden. Als je denkt dat dit op jou van toepassing is en je graag als gebruiker geregistreerd wilt worden meld jezelf aan via de link "Nog geen account?" op de login pagina.

Predikant: Matthijs Biewenga
Voorzitter kerkenraad: Sjaak van Heukelum
Lambert Pomp, scriba, voor alle kerkelijke zaken
Kosters Gerrit Hutten en Edith Voogd
Kerkelijkbureau,  voor attestaties, inlichtingen, Kerklid.nl (adressengids)
Bep de Vries, preekvoorziening
Edwin Poot, contactpersoon, als je geïnteresseerd bent in onze kerk
Webteam, voor alle (beheers)zaken rond de website
Webmaster (Jan Kees Joosse), voor het technisch beheer van de website
Beamteam, zorg dat de info op tijd is!
Redactie kerkblad, voor het aanleveren van kopij 
Organisten van onze gemeente
Diaconie van onze gemeente
Interne vertrouwenspersonen

Algemene adresgegevens

Postadres: Postbus 49, 2700 AA Zoetermeer
Adres: Piet Heinplein 13, 2712 KC Zoetermeer
Tel. kerkgebouw: 079-3163349 (bgg: 3610877, 3478530, 3412780 of 3620662) 

 

Hoe kom je met het OV bij onze kerk?

NSlogoHet Kompas is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het NS treinstation Zoetermeer Oost. Vanaf dit station loop je onder de snelweg door de Eerste Stationsstraat in. Loop rechtdoor, totdat je bij de verkeerslichten bent aangekomen. Ga daar rechtsaf (op de hoek staat de Pelgrimskerk). Je loopt dan op de Karel Doormanlaan. Na ongeveer 200 meter kom je op het Piet Heinplein aan. Je ziet de kerk (de achteringang) aan je linkerhand.  

logorandstadrailHet Kompas is ongeveer 9 minuten lopen vanaf de Randstadrail. Met de Randstadrail neem je route 3 richting Centrum West en stap je uit op station Dorp. Je neemt de trap naar het viaduct over de Randstadrail en komt hier op de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf hier loop je richting de verkeerslichten (rechts staat een school). Je gaat rechtdoor bij de verkeerslichten en loopt dan over de Oranjelaan. Bij de volgende verkeerslichten ga je opnieuw rechtdoor. Je loopt dan op  de Karel Doormanlaan. Na ongeveer 200 meter kom je op het Piet Heinplein aan. De kerk (achteringang) bevindt zich aan je linkerhand.


Grote kaart weergeven